Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Lilbite

Pokud bylo jedním z vašich novoročních předsevzetí dostat se do lepší kondice, tato aplikace je pro vás. Lilbite si klade za cíl usnadnit počítání kalorií, obsahuje rozsáhlou knihovnu potravin, skener štítků a dokonce i sledovač vody. Není nutná žádná registrace, ale s prémiovým předplatným získáte několik dalších funkcí. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

AI & Stuff

Jsme zpět s další AI aplikací, ale místo toho, aby nabízela pouze chatování nebo kreslení, tato aplikace kombinuje vše do jednoho. Můžete chatovat s AI, generovat obrázky pomocí Stable Diffusion a prohlížet si tyto obrázky v AR. Aplikaci si můžete stáhnout v App Store.

Eternal: Meditation & Sleep

Eternal je skvělá meditační aplikace pro začátečníky, ale také obsahuje stovky cvičení pro středně pokročilé a pokročilé uživatele. Je rozdělena do 4 kategorií: meditace, spánek, pohyb a soustředění. Aplikaci si můžete stáhnout v App Store.