Apple dnes oznámil, že služba Fitness+ bude brzy obsahovat nový typ cvičení – kickbox, spolu s několika novými meditačními cvičeními, pátou sezónou Time to Walk a dalšími.



Apple říká, že tréninky kickboxu mohou pomoci vybudovat kondici celého těla, sílu, vytrvalost, koordinaci a rovnováhu. Každý trénink bude obsahovat odlišné kolo pohybů následované posledním kolem, které kombinuje předchozí pohyby. Není potřeba žádné vybavení a cvičení bude trvat 10, 20 nebo 30 minut. Povedou ho Jamie-Ray Hartshorne a Nez Dally – nový trenér, který se připojí k týmu Fitness+. Kickbox bude k dispozici od pondělí 9. ledna.

Meditační cvičení pomáhá uživatelům uklidnit se před spaním a usnout. Uživatelům se doporučuje, aby začali s programem Úvod do meditačních cvičení. Každý týden budou přidávány nové meditace. V páté sezóně Time to Walk se představí hosté včetně herce nominovaného na Zlatý glóbus Jamieho Lee Curtise, moderátorky noční talk show Amber Ruffinové, herce Jasona Segela, španělského šéfkuchaře a zakladatele World Central Kitchen José Andrése, herečky a zpěvačky Sheryl a další.