Několik zpráv naznačovalo, že modely iPhone 15 budou obsahovat podporu standardu Wi-Fi 6E, který Apple již představil v iPadu Pro a MacBooku Pro, a nyní se zdá, že uniklý dokument potvrzuje tyto plány.



Dokument pochází od výzkumníka Unknownz21 (@URedditor) a obsahuje schémata architektury antény ‌iPhone 15‌. D8x odkazuje na modely ‌iPhone 15‌ Pro a informace naznačují, že podporu Wi-Fi 6E budou obsahovat pouze modely vyšší třídy – ‌iPhone 15‌ Pro a ‌iPhone 15‌ Pro Max. Standardní modely ‌iPhone 15‌, označené jako D3y, budou nadále používat Wi-Fi 6 spíše než Wi-Fi 6E. Pro další informace, D7x označuje iPhone 14 Pro a Pro Max a D2y označuje iPhone 14 a iPhone 14 Plus, přičemž dokument popisuje změny designu antény mezi ‌iPhone 14 Pro‌ a ‌iPhone 15‌ Pro. MacRumors viděl další dokumentaci, která naznačuje, že Wi-Fi 6E bude k dispozici pouze v modelu vyšší třídy.

Unknownz21 v minulosti zveřejnil správné informace o zařízeních, jako je ‌iPhone 14‌, a v roce 2020 se mu podařilo získat kopii iOS 14 před jeho uvedením na trh a sdílet podrobnosti o aktualizaci. Dokumenty, které získal, také potvrzují, že modely ‌iPhone 15‌ Pro budou obsahovat rychlejší 3nm čipy A17 a přepracovaná tlačítka pro ovládání hlasitosti a napájení. Modely ‌iPhone 15‌ budou i nadále používat čipy A16, jak se dříve říkalo, a nebudou obsahovat přepracovaná tlačítka hlasitosti.