V průběhu let jsme viděli několik docela zajímavých motivů, které byly přidány do aplikace Waze. Některé aktualizace obsahovaly hlasové balíčky, které dodávají vaší navigaci trochu šmrnc.



Jiné přidávají speciální vozidla z limitované edice, která mohou ostatní uživatelé Waze vidět při dojíždění, když je míjíte. V obou případech dal Waze jasně najevo, že do aplikace bude i nadále přinášet nové a zajímavé designové funkce. Dnes Waze oznámil změnu, která posouvá spoustu těchto designových možností o úroveň výš. Novou funkcí je stránka nazvaná „Přizpůsobte si svoji jízdu“, která vám umožní prozkoumat řadu designových balíčků, které zahrnují sadu voleb hlasu, návrhy aut a „nálady“.

Každý balíček má specifické téma. Nová funkce se nachází v nastavení aplikace v části „Přizpůsobte si svoji jízdu“. Odtud si můžete vybrat mezi dostupnými tematickými balíčky. Spolu se stávajícím obsahem obsahuje Waze také balíček Zodiac, který vám umožní vybrat si témata podle znamení. Nová funkce je ode dneška dostupná pro uživatele v USA. V budoucnu se rozšíří také do dalších zemí.