Společnost Apple vydala aktualizace náhledových aplikací Apple Music, Apple TV a Apple Devices pro uživatele počítačů se systémem Windows 11, které přinášejí pozoruhodná vylepšení a opravy chybh.



Minulý rok Microsoft uvedl, že aplikace Apple Music a Apple TV budou k dispozici v Microsoft Store v roce 2023 pro zařízení se systémem Windows. V lednu se v Microsoft Store objevily náhledové verze těchto dvou aplikací a také aplikace Apple Devices pro správu zařízení, jako jsou iPhony, iPady a iPody. Apple však varoval, že jako náhledové verze těchto aplikací nemusí všechny funkce fungovat podle očekávání. Společnost Apple neposkytla žádné poznámky k vydání pro nejnovější aktualizace, takže nemáme úplný seznam změn a oprav. Uživatelé na Redditu však zjistili, že aplikace Apple Music Preview nyní zřejmě obsahuje podporu pro ovládání médií a klávesové zkratky Windows 11, podporu textů a poskytuje plynulejší přehrávání.

Pokud jde o Apple Devices Preview, Apple údajně odstranil zmínky o softwaru, který poběží na jeho headsetu. Odkazy na odkazy „xrOS“ a „RealityOS“ jsou nyní pryč. Apple interně nazval software headsetu „Reality OS“ nebo „rOS“, když byl ve vývoji, a poté se rozhodl aktualizovat název na méně obecný název „xrOS“. Očekává se, že Apple představí svůj headset na WWDC v červnu. Pamatujte, že instalace kterékoli z těchto aplikací zabrání otevření iTunes pro Windows. V důsledku toho budou další typy obsahu, jako jsou audioknihy a podcasty, nedostupné, dokud Apple nevydá kompatibilní verzi iTunes nebo uživatel neodinstaluje náhledové aplikace.