iPhone je nejlepší platforma pro mobilní hráče. S výkonnými procesory mohou i modely vydané před čtyřmi nebo pěti lety bez problémů spustit novou hru a zaručit nejlepší možný zážitek. 



Nejlepší hry dostupné zdarma pro iPhone 

Genshin Impact

Pokud máte rádi RPG, Genshin Impact je pravděpodobně jednou z nejvíce skvělých her, které si můžete v roce 2023 stáhnout. Díky špičkové grafice a uměleckému stylu anime je k dispozici spousta postav, které lze odemknout, a pohybů, které se můžete naučit, jak budete prozkoumávat svět. Je zdarma ke stažení, ale nákupem můžete odemknout různé předměty, postavy a oblečení. Hru si můžete stáhnout v App Store.

League of Legends: Wild Rift

Pokud máte rádi MOBA hry, je League of Legends: Wild Rift jedna z nejlepších her všech dob. Ačkoli ne každá postava z oficiální hry je dostupná, stále můžete získat některé z nejzajímavějších postav. Hru si můžete stáhnout v App Store.

Pokémon UNITE

Pokémon UNITE je také jednou z nejlepších bezplatných her pro iPhone roku 2023. V každém souboji si můžete vybrat některého ze svých oblíbených Pokémonů, abyste sbírali body a skórovali. Postavte se proti skutečným protivníkům, dokončete mise a přizpůsobte si svého Pokémona tím nejroztomilejším dostupným oblečením. Hru si můžete stáhnout v App Store.

PAKO Forever

Toto je přepracovaná verze klasické původní hry na automobilovou honičku, PAKO – Car Chase Simulator. Můžete hrát v režimu na výšku a na šířku, upravovat si auto, odemykat nové úrovně a předvádět, jak dobří jste za volantem. Hru si můžete stáhnout v App Store.

Kitty Death Room

Kitty Death Room s 54 nabitými úrovněmi kombinuje hádanky s hvězdným retro stylem. Seznamte se s unavenými obyvateli věže a dostaňte se na vrchol této cesty. Hru si můžete stáhnout v App Store.