Zapečetěný originální iPhone „Lucky You“ se prodal za 40 320 dolarů, což je více než některé ostatní iPhony v aukci – ačkoli jeho odhadovaná cena byla mnohem vyšší. Aukční síň Wright dala unikátní iPhone do aukce jen před pár dny, 30. března.



Pocházel od Donalda Gajadhara z Fox-White Art & Antique Appraisals. „Pomalu mi došlo, když jsem držel tento zabalený iPhone, jak je vzácný,“ říká Gajadhar. „Můj klient měl nejen neotevřený mobil, ale skutečně unikátní verzi.“ Balení iPhonu mělo červenou nálepku s logem Apple a slovy „Lucky you“. Podle čtenáře AppleInsider, který pracoval v Apple Store, když společnost vydala první iPhone, byly nálepky „Lucky You“ dostupné během svátků, pokud si zákazníci vybrali dárkovou krabičku.

„Mívali jsme předem nařezané a složené krabice, které přesně pasovaly na produkty a samolepky na jejich zalepení,“ uvedl. Přestože aukční síň odhadovala, že by se iPhone mohl prodat mezi 40 000 a 60 000 dolary, prodal se za 40 320 dolarů. Není v bezvadném stavu kvůli malé trhlině v plastovém obalu, což někteří sběratelé mohli vnímat jako negativum. Společnost Fox-White Art & Antique Appraisals pořídila rentgenové snímky zapečetěného obalu, aby potvrdila, že obsah je uvnitř balení a nebylo s ním manipulováno.