Beats představil sluchátka Beats Studio Buds+, přičemž nabízí vylepšený výkon a některé nové barevné varianty ve srovnání s původními sluchátky Beats Studio Buds včetně nové průhledné variantě.



Beats Studio Buds+ stojí 4 790 Kč, což je o něco více oproti původnímu modelu, přinášejí vylepšené aktivní potlačení hluku (ANC), režim průhlednosti, větší výdrž baterie a další. Nejzřetelnější změnou sluchátek Beats Studio Buds + je celkový vzhled, přičemž nová průhledná barevná varianta vypadá skvěle vedle černé se zlatými akcenty a slonovinové barvy. Průhledný design připomíná produkty Nothing, i když celkový vzhled je poněkud odlišný.

Kromě nových barev vypadají Studio Buds+ v podstatě stejně jako původní Studio Buds, ale Beats říká, že 95 % vnitřních komponentů je zcela nových, včetně 3x větších mikrofonů pro lepší zachycení zvuku a zcela nového designu ventilace a mikrofonního portu. Stejně jako u předchozího modelu, Studio Buds+ zahrnují IPX4 odolnost proti potu a vodě.

Pokud jde o přizpůsobení, Studio Buds+ nabízí vylepšení i zde s novou extra malou koncovkou do uší, která doplňuje stávající malé, střední a velké koncovky. Multifunkční tlačítko „b“ na každém sluchátku bylo přepracováno tak, aby se omezilo náhodné stisknutí a nabídlo pevnější pocit. Tlačítko nadále nabízí standardní ovládací prvky, kde jediným stisknutím přehrajete/pozastavíte, dvojitým stisknutím přeskočíte vpřed a trojitým stisknutím přeskočíte zpět. Funkce stisknutí a přidržení umožňuje přepínat mezi režimem ANC a průhledností, ale lze ji nakonfigurovat také tak, aby aktivovala Siri nebo upravila hlasitost.

Beats Studio Buds+ podporují také obsah Spatial Audio na Apple Music. Namísto použití čipu Apple H1 nebo H2, Beats Studio Buds+ používají vlastní druhou generaci „Beats Proprietary Platform“, která nabízí mnoho stejných funkcí jako čipy Apple, jako je podpora Siri a podpora sítě Find My, automatické přepínání zařízení a další, a zároveň nabízí podobné funkce pro Android, jako je ‌Najít moje‌ zařízení, párování jedním dotykem a automatické párování se všemi zařízeními propojenými se stejným účtem Google.

S přepracovaným designem ventilačních otvorů a zpracováním ANC, nabízí Studio Buds+ až 1,6x lepší aktivní potlačení hluku než předchozí model a až 2x lepší výkon. Sluchátka také obsahují korekci přehrávání. Mikrofon se zpětnou vazbou a sekundární filtr analyzují zvuková data až 50 000krát za sekundu, aby byla zajištěna přesnost přehrávání. K dispozici je také funkce pro potlačení hluku a zacílení hlasu, aby byla řeč co nejsrozumitelnější, zatímco větší mikrofony poskytují vyšší odstup signálu od šumu s větší citlivostí. Strojové učení bylo použito k trénování systému v různých hlučných prostředích pro optimální zachycení hlasu.

Výdrž baterie se výrazně zvýšila, přičemž sluchátka poskytují až 9 hodin výdrže baterie a pouzdro poskytuje dalších 27 hodin, celkem 36 hodin výdrže baterie, tedy 50% zvýšení ve srovnání s původními Beats Studio Buds. Stejně jako u původních Studio Buds se pouzdro pro nový model nabíjí přes USB-C a nepodporuje bezdrátové nabíjení. Úplné nabití pouzdra a sluchátek trvá dvě hodiny, ale funkce Fast Fuel poskytuje až hodinu výdrže baterie, když vám dochází energie. Sluchátka budou k dispozici k objednání během několika měsíců.