Přáli jste si někdy vědět, jaké světelné podmínky můžete očekávat na konci dne? Nová aplikace Skylight pro iPhone nabízí předpovědi pro západ slunce s promyšleným a krásným uživatelským rozhraním.



Ať už jste fotograf, který se snaží naplánovat focení západu slunce, nebo se o západy slunce a večerní světlo zajímáte z jiných důvodů, Skylight vypadá jako cenný nový nástroj. Vývojáři společnosti Halide Lux Optics vydali aplikaci tento měsíc a sdíleli všechny podrobnosti v oznámení. „Skylight bere v úvahu „desítky atmosférických faktorů“ pro vaši polohu ve spojení s některými proprietárními inteligentními zařízeními, aby poskytl „denní předpověď západu slunce a dosvitu – aby vám ukázal, zda můžete očekávat velkolepý západ slunce, průměrnou záři nebo vůbec nic.“ Uživatelské rozhraní aplikace Skylight obsahuje dynamické barvy a adaptivní ikony. Dodává se také s widgety pro domovskou i zamykací obrazovku iOS, aby bylo snadné mít přehled o předpovědi večerního světla.

Widget Domovská obrazovka zobrazuje tři různé předpovědi večerního světla, vaši polohu a čas poslední aktualizace dat. Skylight je nyní k dispozici v App Store.