Sluchátka Beats Studio Buds+ jsou již k dispozici k zakoupení. Jedná se o vylepšenou verzi první generace Beats Studio Buds, která byla uvedena na trh před dvěma lety, která obsahuje vylepšené aktivní potlačení hluku a režim průhlednosti, delší výdrž baterie a další.



Snad nejpozoruhodnější ze všeho je, že tyto nové sluchátka Beats Studio Buds+ přicházejí s novým elegantním průhledným designem. Největší změny, které obsahují sluchátka Beats Studio Buds+ jsou vylepšení aktivního potlačování hluku a režimu propustnosti. Beats říká, že můžete očekávat, že sluchátka Beats Studio Buds+ poskytnou až 1,6x výkonnější potlačování hluku a až 2x lepší režim propustnosti než první generace.
Beats říká, že tato vylepšení dosáhla díky aktualizovanému designu s 3x většími mikrofony a novou technologií ventilace. „Tři nové akustické průduchy zlepšují přesnost zvuku a jemně uvolňují tlak pro pohodlnější celodenní nošení,“ říká Beats.

Vylepšený mikrofonní systém také umožňuje kvalitnější výkon hovorů než dříve, včetně vylepšení v odfiltrování hluku na pozadí a zvýšení čistoty vašeho hlasu. Dalším velkým vylepšením je výdrž baterie. Beats říká, že sluchátka nabízejí až devět hodin výdrže baterie a až 36 hodin celkové výdrže baterie včetně nabíjecího pouzdra USB-C. Nabíjecí pouzdro bohužel stále nepodporuje bezdrátové nabíjení Qi. Čísla uváděná společností Beats jsou však s vypnutým aktivním potlačením hluku a režimem propustnosti. S aktivovanou některou z těchto funkcí bude skutečná životnost baterie výrazně nižší.

Beats Studio Buds+ obsahují vlastní čip navržený společností Beats. I když to přináší výhodu lepší kompatibility se zařízeními Android, znamená to také, že fanoušci Apple přicházejí o některé z klíčových funkcí nabízených AirPods a dokonce i dalšími produkty Beats, které obsahují patentovaný čip společnosti Apple. Za prvé, Beats Studio Buds+ postrádá podporu pro automatickou detekci do uší. To znamená, že nebudou automaticky přehrávat a pozastavovat obsah, když je vyjmete nebo si je vložíte do uší.

Také jim chybí podpora pro automatické přepínání zařízení a nesynchronizují vaše spárovaná zařízení přes iCloud, takže se budete muset na každém novém zařízení připojit ručně. Chybí jim také podpora pro sdílení zvuku, personalizovaný prostorový zvuk a test uchycení ušních koncovek od společnosti Apple. Mezitím uživatelé Androidu získají přístup k širší sadě funkcí včetně rychlého párování Google, přepínání zvuku a vlastní aplikace Beats pro Android.