Představení Apple Vision Pro bylo působivé, ale poněkud strohé na technické specifikace, částečně proto, že zařízení ještě není dokončeno a stále ještě zbývá nejméně šest měsíců od uvedení do prodeje.



V marketingových materiálech Apple uvedl, že každý z micro-OLED displejů překračuje rozlišení 4K s celkovým počtem 23 milionů pixelů. Ale nezmiňuje „ProMotion“ ani neuvádí žádný odkaz na obnovovací frekvenci těchto panelů, kromě toho, že latence celého systému je asi 12 milisekund. Ale během zasedání „Optimalizace výkonu a výkonu aplikace pro prostorovou realitu“ přednášející říká, že obnovovací frekvence displeje je obvykle 90 snímků za sekundu.

90 Hz je obecně považováno za doporučené minimum pro zážitky ve virtuální realitě, dostatečně vysoké na to, aby to váš mozek přijal jako pohyb v reálném životě. Apple Vision Pro však může být v některých případech skutečně řízen rychlostí vyšší než 90 Hz. Například při sledování filmového obsahu 24 FPS se obnovovací frekvence displeje zvýší na 96 Hz. Je to podobné tomu, jak se displeje ProMotion na iPhonu a iPadu dynamicky přizpůsobují prohlíženému obsahu.