Apple Watch zachraňují životy, a to nejen funkcí Tíseň SOS a detekcí srdečních onemocnění. Někdy Apple Watch někoho motivují tím správným způsobem, aby změnil svůj život během měsíce dlouhé cesty.



Nate Gorby vděčí Apple Watch za to, že ho udržely motivovaného, aby zůstal na správné cestě po nedávné operaci. Závazek ke zdravému životnímu stylu je klíčem k úspěchu bariatrické operace a všichni víme, že drastická změna životního stylu vyžaduje hodně vůle. Nate říká, že to byla kombinace zavírání kroužků na Apple Watch a motivace od instruktorů Fitness+, která ho udržela motivovaného. „Prostřednictvím Fitness+ jsem byl schopen objevit svou vášeň pro cyklistiku, chůzi na běžeckém pásu, HITT a dokonce i meditaci,“ píše.

„Minulou zimu jsem se rozhodl, že podstoupím chirurgický zákrok, který mi pomůže zhubnout,“ vysvětluje Nate. „O šest měsíců později jsem úplně nový člověk!“ Nateovo odhodlání mu pomohlo dosáhnout milníku: zhubnul 45 kg. „Moji lékaři mi řekli, že jsem o měsíce překonal jejich očekávání,“ říká. „Musím za to poděkovat svým Apple Watch a týmu Fitness+.“ Poté, co se Nate podělil o své zkušenosti s Timem Cookem prostřednictvím e-mailu, obdržel odpověď od generálního ředitele společnosti Apple: „Gratulujeme vám k vaší cestě!“