Do služby Apple Arcade budou v červenci přidány tři nové hry. Jak poprvé uvedl Polygon, mezi nové hry patří remasterovaná verze Ridiculous Fishing spolu s  verzemi Stardew Valley a Slay the Spire.



Apple také říká, že hry Mini Motorways a Mini Metro+ obdrží v červenci hlavní aktualizace.
Nová hra Ridiculous Fishing je remasterovanou verzí jedné z nejpopulárnějších her pro iPhone, která byla vydána již v roce 2013. Základem hry je, že se hráči pokusí chytit ryby a poté je sestřelit z nebe. Polygon vysvětluje: „Ridiculous Fishing je nesmírně zábavná arkádová hra, ve které chytáte ryby pomocí návnady jako je toustovač, cílem je nasbírání co největšího počtu ryb, vymrštění do nebe a následné sestřelení.“ Apple říká, že nová verze Ridiculous Fishing, která přichází do Apple Arcade, je úplnou a rozšířenou remasterovanou verzí, přestavěnou ve 3D. Nová verze bude také obsahovat režim s denními, týdenními a měsíčními výzvami a žebříčky.

Do Apple Arcade v červenci také přijdou nové verze Slay the Spire, farmářský simulátor Stardew Valley a Lego Duplo World. Předplatitelé Apple Arcade získají plný přístup k veškerému obsahu z každé hry, bez nákupů v aplikaci nebo reklam. Slay the Spire+ a Lego Duplo World+ budou vydány 7. července, po nich bude následovat remasterovaná verze Ridiculous Fishing EX, která bude vydána 14. července. Stardew Valley+ bude vydána 21. července. A 28. července bude přidána nová hra s názvem Hello Kitty Island Adventure.