WWDC se bude konat od 5. června do 9. června a stejně jako poslední tři roky půjde o online událost, i když do Apple Parku jsou pozváni vybraní vývojáři a studenti. Apple pořádá v pondělí hlavní akci, na které představí nový hardware a software.



Během hlavní akce v pondělí 5. června se očekává, že Apple představí nové verze iOS, iPadOS, macOS, watchOS a tvOS. Společnost také pravděpodobně představí svůj dlouho očekávaný AR/VR headset, stejně jako nový 15palcový MacBook Air a možná i další Macy. Hlavní událost WWDC 2023 můžete sledovat pomocí jedné z níže uvedených metod. Živý přenos má začít v 10:00 hodin.

Prostřednictvím YouTube

Sledování keynote WWDC na YouTube může být jedním z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů, jak sledovat událost, protože YouTube je dostupný na většině zařízení, včetně televizorů a konzolí.

Na Macu, iPhonu nebo iPadu

WWDC můžete sledovat na jakémkoli Macu, iPhonu nebo iPadu pomocí Safari nebo jiného prohlížeče, jako je Chrome. Zařízení iOS musí mít systém iOS 10 nebo novější a Mac musí mít macOS Sierra 10.12 nebo novější, aby bylo možné přenos sledovat. Spusťte Safari z vybraného zařízení a klepněte na tento odkaz.

Pomocí aplikace Apple TV

WWDC můžete sledovat prostřednictvím aplikace Apple TV na Macu, ‌iPhonu‌, ‌iPadu‌ a Apple TV, přičemž odkaz v aplikaci TV bude dostupný v den události nebo těsně před ní.

  • Otevřete aplikaci Apple TV na zvoleném zařízení.
  • Přejděte dolů do kategorie Sledovat nyní a vyberte WWDC 2023. Případně zadejte „WWDC“ do pole Hledat a z výsledků vyberte WWDC 2023.
  • Klikněte na Přehrát.
Na počítači se systémem Windows

Pokud nemáte po ruce zařízení Apple, můžete stále sledovat WWDC 2023‌ na počítači se systémem Windows 10 nebo novějším. Otevřete prohlížeč Microsoft Edge a přejděte na tento odkaz.

V aplikaci Apple Developer nebo na webu pro vývojáře

Keynote můžete sledovat také v aplikaci Apple Developer a na webových stránkách Apple Developer.