Společnost Astropad, známá pro svůj software Astropad Studio a Luna Display pro připojení iPadu k Macu, dnes oznámila, že příslušenství Darkboard navržené pro použití s ‌iPadem, je nyní k dispozici k zakoupení.



Darkboard je zaměřen na zjednodušení skicování a kreslení bez ohledu na to, kde se nacházíte. Darkboard je vyroben z tuhého pěnového materiálu, přičemž pěnový design poskytuje odpružení a podporu pro paži a zápěstí. Podle Astropadu je Darkboard ideální pro použití na gauči, v posteli a v dalších situacích. Pokud máte rovnou plochu, na které můžete pracovat, můžete jej použít také jako stojan. Polykarbonátový rám drží ‌iPad‌ na místě v libovolném úhlu, takže Darkboard lze používat v několika orientacích.

Mezi displejem iPadu a okrajem pěnového těla je 1 mm místa, aby byl iPad v bezpečí v případě pádu Darkboardu. K dispozici je výřez pro fotoaparát, přístup k nabíjecímu portu a místo na Apple Pencil. K dispozici jsou dvě velikosti, jedna, která se hodí pro třetí generaci 12,9palcového iPadu Pro nebo novější a druhá, která se hodí pro 11palcové modely ‌iPadu Pro‌ a iPadu Air.