OpenAI vydala první oficiální aplikaci ChatGPT pro iOS v květnu po obrovském úspěchu platformy založené na umělé inteligenci. Od té doby byla aplikace aktualizována o mnoho nových funkcí, včetně podpory pro zkratky.



Nyní aplikace ChatGPT pro iOS dostává další aktualizaci, tentokrát s podporou Microsoft Bing – ale pouze pro předplatitele. Jak je popsáno v poznámkách k vydání nejnovější verze aplikace (přes The Verge), předplatitelé ChatGPT Plus nyní mohou povolit novou funkci „Procházení“, která využívá GPT-4 v kombinaci s vyhledáváním Bing. Když je tato funkce povolena, ChatGPT poskytuje komplexní odpovědi a aktuální informace o událostech a informacích.

Jinými slovy to znamená, že ChatGPT používá vyhledávání Bing k poskytování ještě přesnějších odpovědí na základě nedávných dat. V důsledku toho se Bing stal výchozím vyhledávačem pro ChatGPT, zatímco generativní AI OpenAI je nyní integrována do Microsoft Edge a je součástí Bingu. Chcete-li povolit novou funkci, vyhledejte možnost „Procházení“ v části „Nové funkce“ a nezapomeňte přejít na GPT-4. ChatGPT pro iOS je k dispozici zdarma v App Store. Některé funkce vyžadují předplatné ChatGPT Plus.