OtterBox představil nová pouzdra pro řadu iPhone 15. Nová pouzdra Figura nabízí vcelku jiný design, než jaký najdete u zbytku kolekce. Stále se jedná o spolehlivá pouzdra pro přidání ochrany, jen bez velkého objemu, díky kterému vyniká.



Elegantní pouzdra tentokrát přicházejí s průhlednou konstrukcí, která má matný povrch. Nebudou proto úplně předvádět vzhled vašeho zařízení. Místo toho pouzdro odhaluje trochu přirozeného titanového designu, který jste si pravděpodobně vybrali. Ani nejsou úplně jednobarevné. Série Figura čerpá inspiraci z akvarelového stylu, který mísí barvu s bílým pigmentem, aby byla neprůhledná.

Budete si moci vybrat mezi několika barvami, z nichž všechny jsou dostupné pro celou řadu iPhone 15. Všechna tato pouzdra mají stejný gumový design, který má trochu tvrdý povrch. Pouzdra jsou stále dostatečně přilnavé, ale jinak mají hladký povrch. Jednou z potenciálních nevýhod je to, že nejsou tak ochranná, jak byste očekávali od značky, jako je OtterBox. Jedná se o velmi elegantní kryty a ochrana proti pádu, kterou najdete, neodpovídá tomu, co jsme u téhle značky zvyklí. I tak však ochrání váš iPhone a jeho titanový design před oděrky a poškrábáním.