Na iPhonu pokud chcete poslouchat zvuk z YouTube musíte zaplatit předplatné YouTube Premium, ale existuje jednoduché řešení, které vám umožní pokračovat v poslechu videa, když na svém ‌iPhonu‌ děláte jiné věci nebo když je zařízení uzamčeno.



Vzhledem k tomu, že popularita YouTube v průběhu let rostla, společnost Google se rozhodla zpřístupnit několik funkcí služby za předplatné, jako je sledování bez reklam, SharePlay na iOS a možnost poslouchat zvuk z YouTube na vašem ‌iPhonu‌, když je aplikace uzavřena. Existuje však způsob, jak poslouchat zvuk z YouTube aniž byste museli platit za předplatné.

Jak pokračovat v poslechu YouTube na pozadí nebo se zamčeným iPhonem

  • Spusťte Safari na svém ‌iPhonu‌ a navštivte youtube.com, poté vyhledejte video, jehož zvuk chcete poslouchat.
  • Dále klepněte na tlačítko aA v adresním řádku Safari a poté z místní nabídky vyberte možnost Zobrazit webovou verzi.
  • Klepnutím na tlačítko přehrávání nebo klepnutím na video zahájíte přehrávání, přičemž ignorujte nebo zavřete všechna vyskakovací okna, která vás vybízejí k otevření mobilní aplikace YouTube. (Před zahájením přehrávání videa budete muset zhlédnout nebo přeskočit několik reklam.)
  • Nyní zamkněte svůj ‌iPhone‌ bočním tlačítkem. Zvuk se pozastaví, ale pro pokračování v poslechu stačí klepnout na tlačítko Přehrát ve widgetu na uzamčené obrazovce.
  • Po provedení výše uvedených kroků se bude zvuk z YouTube přehrávat na vašem uzamčeném ‌iPhonu‌ tak dlouho, dokud video trvá, takže si můžete zařízení vzít do kapsy a poslouchat ve sluchátkách.