Generální ředitel společnosti Apple Tim Cook navštívil Indii, kde se setkal s novými zaměstnanci Apple Store, místními vývojáři aplikací, celebritami a politiky, ale byl to příjezd dlouholetého fanouška Applu, který podle všeho vyvolal překvapenou reakci šéfa Applu.



Cook vypadal viditelně překvapeně, když se Sajid, místní designér UX, nečekaně objevil na otevření obchodu v Bombaji se starým Macintoshem SE, kolem roku 1987. Sajid měl na sobě ikonický rolák Steva Jobse a bavil se s Cookem. „Sám jsem byl tiskový designér a přešel jsem na UI/UX, takže teď dělám digitální design,“ řekl Sajid Moneycontrol. „Jsem velmi šťastný a hrdý, že zde Apple konečně otevírá obchod. Pro uživatele Applu v Indii je to velký okamžik a můžeme se těšit, až do tohoto obchodu přijedeme a vyzkoušíme si všechny nejnovější produkty Apple.“

Macintosh SE byl vydán společností Apple v březnu 1987 a byl představen ve stejné době jako Macintosh II. O rok později Steve Jobs požádal Cooka, aby začal pracovat v Applu, kde byl jeho první pozicí senior viceprezident pro celosvětové operace. Macintosh SE byl nahrazen v roce 1990 Macintoshem Classic, podobným modelem, který si zachoval stejnou centrální procesorovou jednotku a design, ale byl nabízen za nižší cenu.