ios_10_iconUž za méně než 24 hodin bude k dispozici nový iOS 10, který přináší spoustu nových funkcí. Pokud stále váháte, jestli aktualizovat své iOS zařízení, tak zde Vám přinášíme pět nových funkcí, které Vás přimějí si stáhnout iOS 10.



Nový iOS s sebou přináší vylepšené aplikace. V první řadě Apple přepracoval aplikaci „Hudba“, dále „Fotoaparát“ a k ní aplikaci „Fotky“, ve které nově můžete vytvářet Vzpomínky. Pro uživatele, kteří mají iPhone 6S nebo iPhone 6S Plus nabízí iOS 10 další využití funkce 3D Touch.

shuffle-songs-music-ios-10-featured-1

Největšího vylepšení se bezpochyby dočkala aplikace „Zprávy“. V článcích bylo již ukázáno, jak posílat neviditelné zprávy nebo zprávy s dalšími efekty, které aplikace nově nabízí. Dále můžete posílat zprávy psané ručně nebo konkrétní zprávu označit „To se mi líbí“ a další. Apple také přepracoval své emotikony a ty jsou nyní plastičtější a mohou se zvětšit, pokud pošlete maximálně tři.

ios-10-messages-invisible-ink-featured-2

Třetím a nejdůležitějším důvodem je rychlost. Aplikace se otevírají rychleji i na starších zařízeních jako je iPhone 5.

Dále Apple vylepšil svoji klávesnici, která předvídá slova podle toho, co jste napsali. Klávesnice automaticky nabídne kontakt, pokud bude chtít poslat někomu email či telefonní číslo.

ios-10-messages-keyboard-selfie-featured

Dalším důvodem, je možnost propojení Siri s aplikacemi třetích stran. To znamená, že můžete využít Siri k objednávce potravin nebo taxíku v příslušné aplikaci.

ios-10-devices

 

Zdroj: iphonehacks.com