apple keynote 2016 event icon ikonaVšichni fanoušci se konečně dočkali – Apple po roce představí další vlajkové lodě a několik dalších produktů právě dnes v 19 hodin našeho času. Pokud se těšíte stejně jako my v redakci, několik tipů dole vám zajisté pomůže – ukážou vám totiž, jak vůbec lze keynote sledovat.



Sledování keynote na některém z Apple produktů

Pokud máte některé ze zařízení samotného Applu, můžete sledovat keynote bez nějakého omezení. Stačí si v Safari otevřít stránky Applu v čas, kdy má zrovna živý přenos začít a pohodlně se usadit.

macbook-pro-13-config-201505

Sledování keynote na Androidu

Pokud doma žádné jablíčko nemáte, ale za to dáváte přednost konkurenčnímu Androidu, i tak si můžete keynote užít. Stačí si pouze nastudovat tento návod.

Sledování keynote na Windows 10

Apple už potřetí umožnil sledovat některou z jeho konferencí i na konkurenčním Microsoftu. Zapotřebí je ovšem úplně nejnovější verze, tedy Windows 10 a jeho primární prohlížeč Microsoft Edge. Keynote tak můžete sledovat přímo na stránkách Applu v době, kdy má přímí přenos začít.

windows tim cook keynote vlc media nahled

Sledování keynote na Windows 8.1 a starší

Pokud jste zastánci Windowsu, nemusíte se ničeho bát – i vy totiž můžete sledovat keynote. Stačí si pouze nastudovat tento návod.

Samozřejmě i náš magazín bude živý přenos představení iPhonů a jiných produktů sledovat, takže vám přineseme ty nejčerstvější novinky, tak rychle jak jen to půjde. V redakci už máme role rozdělené a čekáme!

applenovinky_logo