unik_apple_logo_iconKGI tvrdí, že iPhone 7 bude představen ve dvou nových barevných variantách,  a to v „dark black“, která nahradí současnou „space gray“, a v lesklé „piano black“. Toto tvrzení se zdá být velmi věrohodné vzhledem k uniklé fotce, na které jsou ukázány šuplíky pro SIM kartu.



KGI také tvrdí, že iPhone 7 v odstínu piano black je vyroben v malém množství, takže je lepší si tento nový iPhone objednat co nejdříve. Dále KGI tvrdí, že iPhonu 7 naroste výkon díky „InFO“ procesu, který bude na novém čipu A10. Dále je ve zprávě napsáno, že upgrade dostanou obě kamery iPhonu, ale hlavně se zpráva zaměřuje na duální systém kamer u iPhonu 7 Plus. Dualní kamera bude mít širokoúhlý záběr a teleobjektiv a každá z nich bude mít 12 megapixelů. Počet LED diod se také zvýší na dvojnásobek, takže budou čtyři a to umožní focení za horších světelných podmínek.

Apple by měl u iPhonu 7 začínat s 32 GB úložného prostoru, dále nabídne 128 GB a 256 GB. Operační paměť zůstane u iPhonu 7 stejná, tj. 2 GB, ale model iPhone 7 Plus bude mít 3 GB RAM. Dále  by měl být iPhone 7 vodotěsný, podle hodnocení vodotěsnosti by měl vydržet v hloubce jednoho metru po dobu 30minut.

e03e869be94cf129d2882ad45ee04590

Zdroj: appadvice.com