Samsung-patent-explains-how-the-Samsung-Galaxy-Note-7s-iris-scanner-might-workNa oficiální představení nového iPhonu si musíme ještě pár dní počkat, i přesto se už objevují spekulace o funkcích, kterých bychom se mohli dočkat u iPhonu již příští rok. A jelikož bude příští rok desetileté výročí představení prvního jablečného telefonu, tak by tento model mohl být hodně našlapaný.



Podle nové zprávy to zatím vypadá tak, že se chce Apple zbavit odemykání pomocí Touch ID a chce se zaměřit na zabezpečení, díky kterému bychom mohli telefon odemknout pomocí vlastní duhovky. Apple si prostě všechny skvělé a nové věci šetří na příští rok a z toho důvodu by mohl být letošní model lehce ošizený.

Čínská společnost Xintec bude masivně produkovat skenery duhovky právě od příštího roku a nebylo by tedy velkým překvapením, kdyby v tom měl prsty Apple a chtěl tuto technologii využít také pro sebe.

Vedle skeneru duhovky by měl zatím „iPhone X“ obsahovat AMOLED displej, skleněné tělo a „Home Button“ se senzorem by měl být umístěný pod obrazovkou. No, budeme muset ještě rok počkat, ale všichni věříme, že tento model bude opravdu dokonalý kousek.

Zdroj: phonearena.com