best-ios-84-cydia-jailbreak-tweaks-app-iphone-ipad-ipod-acapella-ii-amplifyApple dříve používal marketingový slogan „Think different“ a tento slogan využívají undergroundoví vývojáři jako důvod pro svoji existenci. Plus se řídí heslem „Look different“.



Při každé aktualizaci iOS vymyšlí nové způsoby jak jailbreaknout iPhone, aby si každý mohl přizpůsobit své zařízení. Jakmile se rozkřikne, že je nový jailbreak, tito vývojáři zažívají perné chvíle, protože vytváří nové designy a vlastnosti, které nenajdete na jiných iPhonech. Vzhledem k tomu, že se blíží 10. narozeniny iPhonu, tak design iPhonu se sice změnil, ale vzhled rozhraní zůstal téměr stejný. Jailbreak lze využít i u dalších zařízeních jako je iPad, iPod Touch, Apple Watch a Apple TV. Tito vývojáři Vám nabízí širokou škálu možností jak ozvláštnit svůj iPhone od nového designu ikon, přes přizpůsobení zamykací obrazovky, na kterou můžete přidat widgety, až po změnu barvy klávesnice.

Jailbreak, ale může ohrozit bezpečnost Vašeho zařízení, pomocí malware mohou být získany informace z Vašeho účtu. Ale jailbreaknuté zařízení může vypadat jakkoliv chcete.

screen_jailbreak

Zdroj: cultofmac.com