Společnost Speck dnes oznámila, že se spojila s firmou Scosche, aby vytvořila nové pouzdro, které je navrženo tak, aby spolupracovalo se zařízením Scosche MagicMount, což jsou magnetické držáky.



Scosche MagicMount typicky vyžadují připojení kovové montážní desky k iPhone, ale Mount Presidio obsahuje dvě kovové desky. Speck uvádí, že kovové desky jsou neviditelné, protože jsou umístěny uvnitř pouzdra a jsou umístěny tak, aby nezasahovaly do bezdrátového nabíjení. Stejně jako ostatní pouzdra Presidio od společnosti Speck, Presidio Mount obsahuje dvouvrstvou ochranu, která může zabránit poškození zařízení iPhone při pádu z výšky až 3 metry.

Vnitřní strana pouzdra je vyrobena z gumy Speck calls Impactium, která mírní náraz, zatímco vnější strana je vyrobena z polykarbonátu určeného k rozptýlení otřesu. Presidio Mount je kompatibilní se všemi držáky Scosche MagicMounts a bude k dispozici pro iPhone 6, iPhone 6 Plus a další, včetně iPhone X. Speck plánuje, že Presidio Mount bude k dispozici k zakoupení v únoru 2018 za cenu od 44,95 USD.

Zdroj: macrumors.com