Apple dnes zveřejnil hlavní verzi 10.4 pro profesionální zvukový editační software Logic Pro X, který představil obrovský seznam nových funkcí, což jistě potěší všechny hudebníky a zvukové editory.



Nový systém Smart Tempo je navržen tak, aby sjednotil více skladeb bez ohledu na jejich původní tempo a umožňuje tak, aby se obsah automaticky kombinoval. V aplikaci Logic Pro X 10.4 je k dispozici několik nových plug-inů, včetně algoritmu ChromaVerb, algoritmického reverbu s barevnou vizuální komponentou, Step FX pro zpracování rytmických efektů a Vintage EQ se třemi vintage analogovými modely EQ od padesátých do sedmdesátých let. Dále umožňuje uživatelům zaznamenávat do Logic Pro X hudbu pomocí připojeného nástroje bez metronomu nebo kliknutí, přičemž software analyzuje vaši interpretaci a vytvoří mapu tempa pro projekt.

Apple také přidal více než 800 nových smyček v různých nástrojích a žánrech a knihovna New Visions získala 150 filmových předvoleb. Mezi další nové funkce patří možnost zpět pro zásuvné moduly, dále možnost ukládání oblíbených souborů do prohlížeče souborů, podpora smyčkových zvukových souborů v prohlížeči Loop a nový univerzální design. Dnešní aktualizace Logic Pro X je pro stávající uživatele zdarma. Noví uživatelé mohou stáhnout Logic Pro X z Mac App Store za 5 290 Kč.

Zdroj: macrumors.com