Dostali jste na Vánoce nový iPad? Gratulujeme! Váš nový iPad vám otevírá dveře do světa možností. S tímto zařízením můžete dělat spoustu práce, nebo jen prohlížet Facebook a hrát hry. Podívejte se na nejdůležitějších 5 věcí, které byste měli znát.



5. Naučte se gesta
Podobně jako u iPhonu, Apple přešel na navigační přístup založený na gestech. Pokud je to váš první iPad doporučujeme zjistit si více, abyste získali rychlý přehled o tom, jak ovládat váš nový iPad.
4. Naučte se multitasking
Váš nový iPad Pro nabízí také multitasking, což vám umožní současně pracovat ve více aplikacích. Můžete se podívat do našeho průvodce, abyste věděli, jak tuto funkci správně používat na vašem iPadu.
3. Tipy, které musíte znát
Existuje několik tipů a triků, které byste měli znát a které vám pomohou využít vaše zařízení co nejvíce. Na tyto tipy se můžete podívat zde.
2. Aplikace ke stažení
Co váš iPad dělá skvělým zařízením jsou aplikace, které do něj nainstalujete. Zatímco App Store je plný kvalitních aplikací, budete se muset snažit najít ty opravdu dobré, které vám umožní využít váš iPad maximálně. Pokud nevíte, kde začít, prohlédněte si náš seznam nejlepších aplikací pro iPad.
1. Klávesové zkratky
Máte-li také fyzickou klávesnici pro iPad nebo ji plánujete koupit, je dobré se seznámit s různými klávesovými zkratkami. Tyto zkratky vám pomohou zvýšit produktivitu, usnadnit přepnutí mezi aplikacemi a další. Podívejte se na seznam klávesových zkratek pro Safari zde.

Zdroj: iphonehacks.com