Apple pravděpodobně tento měsíc vydá několik nových produktů, i když nikdo si není stoprocentně jistý, jak to bude. Vzhledem k šíření koronaviru není jasné, zda se v březnu uskuteční Keynote, kde by Apple měl produkty představit.



V dnešním článku se ale podíváme na to, co by Apple tento měsíc mohl představit.

iPhone 9/iPhone SE 2

Očekáváme, že Apple vydá nový levnější iPhone, který bude mít stejný design jako iPhone 8 se zaoblenými hrany. Očekává se, že bude obsahovat nejnovější čip A13 a možná i některé další novější součástky. Není jasné, zda bude mít stejný fotoaparát jako iPhone 8 nebo bude obsahovat novější, který nabídne Noční režim. Ming-Chi Kuo očekává, že iPhone SE 2 bude k dispozici ve třech barvách; šedá, stříbrná a červená. Nový iPhone pomůže Apple konkurovat na trhu s levnějšími smartphony, zejména na rozvíjejících se trzích, jako je Indie. Toto zařízení potěší zejména ty z vás, kteří máte iPhone 6 a iPhone 6 Plus.

Nový iPad Pro

Většina analytiků očekává, že nový iPad Pro bude mít 11palcový a 12,9palcový displej s vylepšenými interními funkcemi, novým fotoaparátem, ale pravděpodobně stejným designem jako aktuální iPad Pro. Nový fotoaparát by měl mít podobný design jako fotoaparát iPhone 11 Pro, i když skutečné specifikace objektivů se budou lišit. Jedním ze tří objektivů bude ve skutečnosti 3D senzor.

Nový 13palcový MacBook Pro

Nejnovější zprávy naznačují, že Apple v tomto čtvrtletí vydá nový 13palcový MacBook Pro a MacBook Air koncem roku. Kromě nové nůžkové klávesnice by měl obsahovat novou generaci CPU, GPU a úložiště. Několik zpráv uvádí změnu velikosti obrazovky a zmenšený rámeček, zda se to stane skutečností, není jasné.

Apple TV

Společnost 9to5Mac našla v kódu beta verze systému iOS důkaz, že Apple pracuje na novém modelu Apple TV, který obsahuje novější čip A12 nebo A13. Silnější hardware by jistě pomohl při používání služby Apple Arcade.

Jarní kolekce řemínků pro Apple Watch/Apple Watch PRODUCT(RED)

Apple pravidelně vydává řemínky pro Apple Watch, takže bychom v březnu mohli očekávat jarní kolekci. Obvykle každá kolekce obsahuje řemínky v několika nových barvách a obvykle také několik nových stylů. Apple obvykle společně s řemínky vydává také novou kolekci pouzder pro iPhone. Objevilo se také několik zpráv, že Apple vydá Apple Watch PRODUCT(RED). Jednalo by se o hliníkové hodinky s červeným pouzdrem a odpovídajícím řemínkem.

Powerbeats 4

V prosinci společnost 9to5Mac našla v kódu beta verze iOS odkazy na nová sluchátka Powerbeats. Na konci února obdržel Apple FCC schválení pro tato sluchátka. Schválení FCC obvykle signalizuje brzké vydání produktu. Očekává se, že sluchátka Powerbeats budou obsahovat čip H1, který snižuje latenci, zlepšuje kvalitu hovoru a životnost baterie a umožňuje podporu „Hey Siri“. Budou mít podobný design jako Powerbeats 3.

iOS 13.4, watchOS 6.2, macOS 10.15.4

Očekává se také vydání iOS 13.4. iOS 13.4 obsahuje možnost sdílení složek iCloud, nové samolepky Memoji, nový panel nástrojů v aplikaci Mail, nové klávesové zkratky v aplikaci Fotky a další drobné vylepšení. Očekáváme, že budou současně vydány také systémy tvOS 13.4, watchOS 6.2 a macOS 10.15.4. watchOS 6.2 umožňuje vývojářům nabídnout nákupy v aplikacích pro Apple Watch. macOS 10.15.4 obsahuje funkci Limity komunikace a výše uvedenou možnost sdílení složek iCloud.