Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Coffee Golf

Coffe Colf je zábavná minimalistická golfová hra s nádhernou grafikou. Neobsahuje žádné zvláštní funkce, které by se daly zmínit, ale vypadá to jako pěkná odpočinková hra, kterou si tento víkend můžete vyzkoušet. Aplikaci si můžete stáhnout zdarma z App Store.

Camp – a scrapbook

Kolikrát jste udělali snímek obrazovky něčeho a poté jste na něj zapomněli? Camp chce tento problém napravit tím, že se stane místem pro vaše snímky obrazovky. Jednoduše pořiďte snímek obrazovky, odešlete jej do Campu z listu Sdílení, vyberte vše, co potřebujete – text, polohu, lidi nebo zvířata atd., a uložte! Tyto stránky lze kdykoli zobrazit a uspořádat do kategorií, jako jsou módní inspirace nebo nápady na dovolenou. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Söka: Bucket Lists Made Easy

Vydejte se na mimořádnou cestu sebeobjevování a dobrodružství s aplikací Söka, jejímž cílem je pomoci uskutečnit vaše sny. Söka je aplikace, kde můžete vytvářet a upravovat seznamy svých cílů, které si chcete splnit. Má interaktivní mapu pro určení a náhled míst, které chcete navštívit, odemykatelné ikony aplikací, widgety a spoustu dalších jedinečných funkcí. Aplikaci si můžete stáhnout zdarma.

Subbi

Subbi je správce, který vám pomůže sledovat rostoucí seznam vašich předplatných. Má kategorie pro lepší organizaci, vestavěný kalendář, abyste si mohli zobrazit data splatnosti, a historii plateb, abyste mohli sledovat své výdaje. Subbi neshromažďuje žádné osobní ani soukromé údaje. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Zdroj: idownloadblog.com