Společnost Nomad před lety představila stříbrný titanový řemínek Nomad a jeho elegantní design a výběr materiálu z něj dělají ideálního společníka pro stále nové Apple Watch Ultra.



Titanový spojovací řemínek Nomad byl uveden na trh jako doplněk k titanovému modelu Apple Watch Series 6. U Apple Watch Series 8 byl titanový model ukončen, protože byly oznámeny Apple Watch Ultra. Apple Watch Ultra byly zcela novým modelem Apple Watch s odolným designem a lehkým titanovým tělem. Všechny doprovodné řemínky od společnosti Apple obsahovaly titanový prvek v očkách, přezce a dalších součástech. Když byly Apple Watch Ultra vydány, Nomad zjistil, že jejich titanový pásek se rychle vyprodal.

Články řemínku jsou hranaté s mírným zkosením na každém z nich. Řemínek si porovnáme se dvěma dalšími kovovými řemínky dostupnými v roce 2023. Řemínek od společnosti Apple z nerezové oceli – a nový titanový řemínek Sandmarc. Apple stále vyniká, se schopností odstranit články pouhým stisknutím tlačítka. Také je na řemínku Apple velmi praktická tenká spona, která dokonale padne na vaše zápěstí. Sandmarc má dobře vypadající řemínek, ale mezi články má hodně velkou mezeru.

Spona, kterou má řemínek Nomad je magnetická, rychle se stáhne k sobě, když se oba konce přiblíží k sobě.

Když si řemínek nasadíte, je to skvělý pocit a zaklapne se. Je stejně tenký jako řemínek Apple a má mechanismus pro snadné uvolnění. Ve srovnání s řemínkem od společnosti Apple je řemínek Nomad dvoudílný, zatímco řemínek Apple je z jednoho kusu. To usnadňuje nasazování a sundávání a zvyšuje kompatibilitu s nabíječkami. Tento řemínek vypadá skvěle s Apple Watch Ultra. Barva, textura a design spolu dobře ladí.