Umělec Nik Bentel sídlící v New Yorku je známý tím, že vytváří různé doplňky vytvořené podle zařízení Apple. Jeho minulá práce, jako je jeho Shipping Box Bag, byla velmi zajímavá, nejnovější dílo umělce se snaží zachytit ikonické složky macOS.



Nová peněženka Untitled Folder Wallet je jedním z jeho nejúžasnějších doplňků. Tedy alespoň pro fanoušky Applu. Tato peněženka je vytvořená podle jedné z charakteristických ikon macOS a je vyrobena z veganské kůže. Po vybalení je docela jemná na dotek, s ještě hedvábnější podšívkou na vnitřní straně.

Každá ze dvou hlavních kapes má prostor pro umístění několika karet, což vám umožní vložit více kreditních karet než do peněženky MagSafe od Apple. Ale je to stále jeden elegantní způsob, jak mít důležité věci po hromadě a pořádek v tašce. Mezi těmito dvěma kapsami je třetí malá kapsička, která nabízí prostor pro nějaké peníze nebo jiné drobnosti.

Stejně jako jeho minulé doplňky je Untitled Folder Wallet limitovanou edicí. Bylo vyrobeno pouze 500 kusů, což znamená, že budete muset jednat rychle, pokud chcete jednu z nich získat pro sebe.